• NASLOVNICA
 • O NAMA
 • KNJIGE
 • ARHIV
  NOVOSTI
 • OSVIT - ─îASOPIS
  ZA KNJI┼ŻEVNOST
 • GODI┼áNJA
  IZVJE┼á─ćA
 • GODI┼áNJA
  NAGRADA
 • ─îLANOVI
 • Nagradni natje─Źaj - Pri─Źom i(li) fotografijom do nagrade!
  Ponedjeljak, 05. o┼żujka 2018. | ─Źitanja: 555 | Kategorija: Novosti
   

    MOSTARSKI SAJAM I DRUŠTVO HRVATSKIH KNJI┼ŻEVNIKA HERCEG BOSNE


  Nagradni natje─Źaj - Pri─Źom i(li) fotografijom do nagrade!
  Mostarski sajam u suradnji s Društvom hrvatskih knji┼żevnika Herceg-Bosne, organizira Nagradni natje─Źaj – Pri─Źom i (li) fotografijom do nagrade!
  Natje─Źaj je objavljen na web-stranici Mostarskog sajma www.mostar-fair.com i na web-stranici DHK HB www.dhkhb.org i traje od 5. o┼żujka 2018. do 31. o┼żujka 2018., a nagrade ─çe biti dodijeljene na Mostarskom sajmu 11. travnja 2018.
  Radove slati na e-mail adresu: info.mostarskisajam@gmail.com

  Uvjeti Natje─Źaja:
  o tema Natje─Źaja je „Mali koraci prema dobrom sutra“
  o na Natje─Źaju se mo┼że sudjelovati neobjavljenom pri─Źom do jedanaest (11) kartica teksta (do 20 000 znakova) i neobjavljenom fotografijom
  o autori mogu sudjelovati u obje kategorije s po jednim radom (jedna pri─Źa i(ili) jedna fotografija)
  o na Natje─Źaju mogu sudjelovati u─Źenici srednjih škola i studenti s prostora HN┼Ż, HB┼Ż i ZH┼Ż
  o pri─Źe i fotografije slati isklju─Źivo u elektronskoj formi na e-mail adresu info.mostarskisajam@gmail.com; s naznakom Pri─Źom i(li) fotografijom do nagrade!
  o najbolje pri─Źe i fotografije, koje ─çe izabrati stru─Źni ocjenjiva─Źki sud, bit ─çe 6. travnja 2018. objavljene u medijima i na web-stranici Mostarskog sajma i DHK HB
  o prijavom na Natje─Źaj autori pri─Źa i fotografija automatski ustupaju autorsko pravo Mostarskom sajmu da odabrane pri─Źe/fotografije budu objavljene.

  Nagrade koje mo┼żete osvojiti:
  1. Objava rada u Osvitu – ─Źasopisu za knji┼żevnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Knji┼żevnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te nov─Źanu nagradu u iznosu 200 KM .
  2. Objava rada u Osvitu – ─Źasopisu za knji┼żevnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Knji┼żevnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te nov─Źanu nagradu u iznosu od 100 KM.
  3. Canon fotoaparat EOS M10 sponzora ZK Office u suradnji sa Canon , Samostalna izlo┼żba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2019., objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma i poklon bon za PhotoBook 20x30 sponzora ZK Office
  4. HAMA STAR 61 stativ sponzora ZK Office, objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma poklon bon za izradu 100 fotografija sponzora ZK Office

  Podijelite Vaše „Male korake prema dobrom sutra“ s nama i osvojite nagradu!


  Sretno svima!

   

   
   
   
   
  ─îASOPIS OSVIT
  Najnovije izdanje ─Źasopisa OSVIT:
  OSVIT 97-98/2019